Nieuw VVD bestuur voor West Twente aangetreden.

“Bestuur VVD West Twente officieel een feit”

Op woensdag 25 mei heeft een algemene ledenvergadering plaats gevonden op het landgoed Het Rheins te Enter waarin het bestuur van het lokale netwerk VVD West Twente officieel is gekozen door haar leden. Het was eigenlijk al een tijdje bekend, maar de officiële verkiezing en installatie van het nieuwe bestuur ontbrak nog. Dit nieuwe bestuur is tot stand gekomen door de organisatorische herindeling van de afdelingen Twenterand, Rijssen-Holten, NijverdalHellendoorn en Wierden-Enter. Uit deze herindeling is het lokale netwerk VVD West Twente voortgekomen.

Het nieuwe bestuur bestaat uit de voorzitter Jan Veerenhuis (Twenterand), de secretaris Henk Bakker (Rijssen-Holten), de vice-voorzitter Henk Baan (Hellendoorn-Nijverdal), de penningmeester Pieter Schipper (Rijssen-Holten), de portefeuillehouder Communicatie&Campagne Reinier Geerligs (Rijssen-Holten) en de portefeuillehouder Opleidingen&Talentmanagement Jos Kosters (Wierden-Enter).

Tijdens deze avond is de visie van het bestuur voor periode 2016-2018 bekend gemaakt. Uitgangspunt van deze visie is dat zij wil opereren als een open en flexibele organisatie waarin leden, maar ook andere politiek geïnteresseerden worden bereikt. Dit uitgangspunt sluit aan op de hedendaagse netwerkmaatschappij.

Voorzitter Jan Veerenhuis: “het moet een lokaal netwerk worden waarvan de luiken open staan”. "Wij hebben ontzettend veel zin om met elkaar er iets moois van te maken". Tenslotte willen wij iedereen bedanken voor het geschonken vertrouwen.

Contactpersoon voor de pers: Jan Veerenhuis Vorzitter Lokaal Netwerk VVD West Twente T: 06-28375430 E-mail: @veerenhuis.com