Kwaliteit wint de strijd

© Reina Berends

Kwaliteit wint ook de politieke strijd.

 

Reina Berends, de nummer drie op de kandidatenlijst van de VVD Twenterand bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014, is toegelaten tot de opleiding Executive Master of Public and Non-profit Manegement. Dit is een academische masteropleiding voor Leiderschap en Management in het publieke domein. Om toegelaten te worden tot deze opleiding heeft Reina de afgelopen periode een voorbereidingsmodule gevolgd en deze begin april 2016 succesvol afgerond. De opleiding duurt in totaal een kleine twee jaar en de belangrijkste kenmerken zijn:

 

*          dynamiek en actualiteit van de publieke sector staat centraal;

 

*          deelnemers uit diverse vakgebieden, maar allemaal werkzaam binnen het publieke domein;

 

*          brede managementsopleiding, inclusief specifieke modules voor het publieke domein;

 

*          de erkende Master of Science (MSc) accreditatie;

 

*          parttime programma; goed te combineren met een drukke baan;

 

Reina Berends: “Vooral dat laatste kenmerk is voor mij van belang, want als Regionaal hoofd P & O bij de Koninklijke Landmacht heb ik best een drukke baan. Ik ga met veel enthousiasme aan de slag met deze opleiding, die niet alleen volledig aansluit bij mijn werkzaamheden voor defensie, maar zeker ook kan bijdragen aan mijn huidige inzet als ondersteunend fractielid bij de VVD Twenterand.”

 

De VVD Twenterand wenst Reina Berends veel succes bij het volgen van deze opleiding. Voorzitter Jan Veerenhuis: “Kwaliteit wint de strijd ook op het politieke vlak en deze opleiding sluit prima aan bij de doelstellingen van onze partij. We hebben met Reina wederom een sterke kandidaat in huis om de gemeenteraadsverkiezingen 2018 met veel vertrouwen tegemoet te zien.”

 

VVD Twenterand